1ο Κατάστημα
ΑΙΓΙΟ

2ο Κατάστημα
ΔΙΑΚΟΠΤΟ

ΙΣΤΟΡΙΑ

Ο “Σταθμός Κρέατος” έχει τις ρίζες του πίσω στο χρόνο, το 1947. Τότε, που ο παππούς Ανδρέας είχε ως στόχο τη δημιουργία ενός κρεοπωλείου που θα προσφέρει ξεχωριστές γεύσεις και ευχαρίστηση στους πελάτες του.  Σήμερα, η τρίτη γενιά της οικογένειας, εξακολουθεί να δημιουργεί προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με σεβασμό στις επιθυμίες των πελατών της. Η επιχείρησή μας εκσυγχρονίζεται, εξελίσσεται και αναβαθμίζεται συνεχώς,  κρατώντας παράλληλα σταθερές τις αρχές και τις αξίες της οικογένειας, της παράδοσης και της ποιότητας, δημιουργώντας όλα αυτά τα χρόνια “ξεχωριστά προϊόντα για ξεχωριστούς ανθρώπους“.  Με μια επίσκεψή σας στα καταστήματά μας σε Αίγιο και Διακοπτό, μπορείτε κι εσείς να γίνετε μέρος της ιστορίας μας…  

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η επιχείρησή μας χωρίζεται σε δύο μέρη: το πρώτο  αφορά στη λιανική πώληση, και το δεύτερο είναι η επεξεργασία, η τυποποίηση και η εμπορία κρέατος σε επαγγελματίες όπως κρεοπωλεία, εστιατόρια, ψητοπωλεία και fast – food. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας μοναδικές επιλογές για το τραπέζι. Είμαστε περήφανοι για το χειροποίητο σουβλάκι μας, το χειροποίητο γύρο μας, τα κρεατοσκευάσματά μας, αλλά κυρίως για τους ανθρώπους μας, την ποιότητά μας και τις αξίες μας. Τα εργαστήριά μας χρησιμοποιούν καινοτόμες μεθόδους παραγωγής, ενώ στα πλαίσια εξασφάλισης της ποιότητας των πρώτων υλών μας, διαθέτουμε ιδιόκτητες σταβλικές εγκαταστάσεις στις οποίες εκτρέφονται μοσχάρια και αμνοερίφια. 
Σας περιμένουμε καθημερινά στα καταστήματά μας σε Αίγιο και Διακοπτό. Το χαμόγελό μας θα σας φτιάξει τη μέρα, τα κρέατά μας θα σας φτιάξουν το πιο απολαυστικό τραπέζι…

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Το Όραμα της επιχείρησης είναι η δημιουργία νέων και καινοτόμων προϊόντων κρέατος, που θα προσφέρουν στους πελάτες μας μοναδικά ταξίδια γεύσεων. Τα προϊόντα μας απευθύνονται από την πιο νέα και άπειρη νοικοκυρά μέχρι και τους πιο έμπειρους και απαιτητικούς σεφ εστιατορίων, κάνοντας την καθημερινότητα τους περισσότερο εύκολη και απολαυστική. Ξεχωριστές γεύσεις κάθε μέρα στο τραπέζι σας. Από εμάς…με αγάπη!  

ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Στα καταστήματά μας σε Αίγιο και Διακοπτό, λειτουργούν σύγχρονες μονάδες επεξεργασίας και παραγωγής κρέατος. Επενδύουμε στον εξοπλισμό μας, δημιουργώντας σωστά δομημένα εργαστήρια, που χαρακτηρίζονται από αυστηρούς κανόνες υγιεινής, ασφάλειας και καθαριότητας, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Καθημερινά, άνθρωποι με μεράκι και γνώση, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να φέρουν την καλύτερη ποιότητα κρέατος, απευθείας στο τραπέζι σας.

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Χρησιμοποιούμε cookies στην ιστοσελίδα μας. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση σας, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε τη δήλωση απορρήτου.