1ο Κατάστημα
ΑΙΓΙΟ

2ο Κατάστημα
ΔΙΑΚΟΠΤΟ

kreatoparaskeuasmata banner

ΟΤΑΝ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ...ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗ ΓΕΥΣΗ!

Ναι, το παραδεχόμαστε! Είμαστε περήφανοι για τις κρεατοπαρασκευές μας. Γιατί είναι οι δημιουργίες μας, είναι κομμάτι του εαυτού μας.
Όλα όσα πρεσβεύουμε, όλα όσα σκεφτόμαστε, όλα όσα πιστεύουμε και νιώθουμε, εκφράζονται με δημιουργικό και γευστικό τρόπο.
Ποιότητα, γεύση, αγάπη, πρωτοτυπία, παράδοση, οικογενειακό τραπέζι, απόλαυση, φαντασία. Αυτά είναι τα συστατικά των κρεατοπαρασκευών μας.
Αν έχεις δοκιμάσει, αυτό το ξέρεις ήδη.
Αν δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα, σε προσκαλούμε να γνωρίσεις έναν νέο κόσμο γεύσεων!

xirini porketa gemisti
ΧΟΙΡΙΝΗ ΠΟΡΚΕΤΑ ΓΕΜΙΣΤΗ

Χοιρινή πανσέτα γεμιστή με αλάτι, πιπέρι, σκόρδο, κεφαλοτύρι, αποξηραμένα φρούτα και σάλτσα BBQ.

Λαχταριστό κρέας, που θα κλέψει την παράσταση στο μενού σας ή στο τραπέζι σας. Οι λάτρεις της γουρνοπούλας θα την εκτιμήσουν.

Πρόταση μαγειρέματος

Για 120′ Λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°. 

ΚΛΕΦΤΙΚΟ ΧΟΙΡΙΝΟ

Μαριναρισμένο με φέτα και ντοματίνια.

Πρόταση μαγειρέματος

Για 100′ λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°. 

kleftiko xoirino
margarita xoirini
ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΧΟΙΡΙΝΗ

Με γέμιση τυριών και μαρμελάδα από φρούτα του δάσους.

Πρόταση μαγειρέματος

Για 80′ λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°. 

ΧΟΙΡΙΝΗ ΠΛΕΞΟΥΔΑ

Πανσέτα σε πλεξούδα με ήπια μπαχαρικά και σάλτσα BBQ.

Υπέροχος παραδοσιακός μεζές, για να γλείφεις και τα δάχτυλά σου!

Πρόταση μαγειρέματος

Για 60′ Λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°. 

xirini pleksouda me saltsa bbq
xirini panseta gemisti me philadelphia
ΧΟΙΡΙΝΗ ΠΑΝΣΕΤΑ ΓΕΜΙΣΤΗ

Γεμιστή με αλάτι, πιπέρι, κεφαλοτύρι, πιπεριά και Philadelphia.

Εντυπωσιάστε μικρούς και μεγάλους στο Κυριακάτικο τραπέζι! Ούτε γλυκάκι δε θα ζητήσουν μετά από αυτό το όνειρο.

Πρόταση μαγειρέματος

Για 90′ Λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°. 

ΧΟΙΡΙΝΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΓΟΝΔΟΛΑ

Γεμιστό με αλάτι, πιπέρι, μανιτάρια, κεφαλοτύρι, αποξηραμένα φρούτα και σάλτσα BBQ.

Όσο ρομαντικός τύπος κι αν είσαι, αυτή τη γόνδολα θες να την απολαύσεις μόνος σου…Θα το προτείναμε πάντως για να εντυπωσιάσεις το ταίρι σου!

Πρόταση μαγειρέματος

Για 45′ Λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°. 

xirino psaronefri gemisto me apoksiramena frouta kai mpaxarika
xirino kontosouvli
ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΑΤΟΜΙΚΟ

Εύκολα και γρήγορα στον φούρνο σας, για τον καθένα ξεχωριστά ή στην μέση για την παρέα. Με αλάτι, πιπέρι, πιπεριά τυλιγμένο με μπόλια για να σιγοβράσει και να γίνει ακόμα πιο μαλακό.

Με απλές και γρήγορες κινήσεις, και ο πιο άσχετος με τη μαγειρική μπορεί να δημιουργήσει ένα υπέροχο πιάτο.

Πρόταση μαγειρέματος

Για 40′ Λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°. 

ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ

Ένα μιξ από χοιρινή σπάλα, μπούτι και πανσέτα μαριναρισμένο με αλάτι, πιπέρι, σκόρδο, πιπεριά και ντομάτα. Ιδανικό για τον φούρνο αλλά και για πολλές ακόμα χοιρινές δημιουργίες.

Εδώ τα λόγια είναι περιττά. Όπως και να το μαγειρέψεις, το αποτέλεσμα θα είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ!

Πρόταση μαγειρέματος

Για 40′ Λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°. 

xirino marinarismeno
xirino kotsi me saltsa me bbq
ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΟΤΣΙ ΓΕΜΙΣΤΟ

Με κεφαλοτύρι και σάλτσα BBQ.

Τόσο νόστιμο, τόσο απολαυστικό, που αποκτάς τα κότσια να μαγειρέψεις ακόμα και για την πεθερά σου!

Πρόταση μαγειρέματος

Για 90′ Λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°. 

ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ

Κομμένη σε κυβάκια, με ήπια μπαχαρικά, ελαιόλαδο και αλάτι.

Ένας υπέροχος, παραδοσιακός Ελληνικός μεζές. Τα πιρούνια παίρνουν φωτιά κάθε φορά που κάνει την εμφάνισή της.

Πρόταση μαγειρέματος

Σοτάρουμε με τα αγαπημένα μας λαχανικά, και στην συνέχεια σβήνουμε με το κρασί της επιλογής μας.

xirini tigania
xirini panseta gemisti me loukaniko kai philadelphia
ΧΟΙΡΙΝΗ ΠΑΝΣΕΤΑ ΓΕΜΙΣΤΗ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ PHILADELPHIA

Ο απόλυτος γευστικός πειρασμός. Μοσχαρίσιο λουκάνικο μέσα σε πανσέτα και τυρί philadelphia.

Η Dream Team των παρασκευών μας! Συνδυασμός που κερδίζει και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες. Απαιτεί ταχύτητα στις κινήσεις με το πιρούνι σου, αλλιώς δε θα προλάβεις ούτε να το μυρίσεις. 

Πρόταση μαγειρέματος

Για 120′ Λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°. 

ΧΟΙΡΙΝΗ ΚΟΡΩΝΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ BBQ

Χοιρινή πανσέτα με επικάλυψη σάλτσας BBQ και ήπια μπαχαρικά.

Βασιλικό γεύμα για λαϊκούς ουρανίσκους. Ένα έργο τέχνης!  Μόλις εμφανίζεται στο τραπέζι ξεχνάς τους τρόπους σου και έχεις μόνο ένα στόχο…να κάνεις την Κορώνα δική σου!

Πρόταση μαγειρέματος

Για 90′ Λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°. 

xirini korona me saltsa bbq
piperies gemistes me xirino
ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ

Κόκκινες πιπεριές γεμιστές με χοιρινό, αλάτι, πιπέρι και τριμμένο κεφαλοτύρι. Μια ελαφριά και δροσερή επιλογή.

Πλένουμε τα χέρια μας καλά και με τα δάχτυλά μας αρπάζουμε μια γεμιστή πιπεριά και τη βουτάμε σε σως γιαουρτιού! Ο ουρανίσκος μας ακόμα μας λέει ευχαριστώ για αυτή την εμπειρία.

Πρόταση μαγειρέματος

Για 30′ Λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°. 

ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΓΕΜΙΣΤΗ

Δύο χοιρινές μπριζόλες γαλλικής κοπής με επικάλυψη σάλτσας BBQ. Η μια πάνω στην άλλη και ανάμεσα τους τριμμένο τυρί Gouda.

Η μπριζόλα όσο πιο μεγάλη είναι, τόσο πιο πολύ την αγαπάμε. Και ειδικά όταν είναι γεμιστή, έχει μια θέση στην καρδιά μας και στο στομάχι μας.

Πρόταση μαγειρέματος

Για 150′ Λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°. 

mprizola gemisti me gouda
xirino rolo gemisto
ΡΟΛΟ ΧΟΙΡΙΝΟ

Γεμιστό με αλάτι, πιπέρι, κεφαλοτύρι και πιπεριά.

Περνάμε σε άλλο επίπεδο γεύσης. Γαστρονομικός οργασμός σε κάθε μπουκιά.

Πρόταση μαγειρέματος

Για 120′ Λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°. Ψήνουμε για 60′ λεπτά με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο και στην συνέχεια τα αφαιρούμε για να ροδίσει.

ΡΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

Γεμιστό με αλάτι, πιπέρι, κεφαλοτύρι και μπέικον.

Πανδαισία γεύσεων τυλιγμένες με υπέροχο κρέας. Στο φούρνο με πατάτες, στη γάστρα ή στη λαδόκολλα, το σίγουρο είναι ότι θα ξαναφάς.

Πρόταση μαγειρέματος

Για 120′ Λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°. Ψήνουμε για 60′ λεπτά με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο και στην συνέχεια τα αφαιρούμε για να ροδίσει.

rolo kotopoulo gemisto
popieta kotopoulo
ΠΟΠΙΕΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

Με κεφαλοτύρι μπέικον, ντομάτα πιπεριά και σάλτσα μουστάρδας.

Πρόταση μαγειρέματος

Για 100′ λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°.

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΠΕΣΙΑΛ

Γεμιστό με χριστουγεννιάτικη γέμιση από σταφίδες ξηρούς καρπούς μήλα και δαμάσκηνα.

Πρόταση μαγειρέματος

Για 120′ λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°.

kotopoulo
rolaki kotopoulo
ΡΟΛΑΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΤΟΜΙΚΟ

Γεμιστό με αλάτι, πιπέρι, κεφαλοτύρι και μπέικον.

Ιδανικό για εργένηδες, φοιτητές και όσους κοιτούν την πάρτη τους. Το απολαμβάνεις μόνος σου, όπου κι αν βρίσκεσαι. Στο σπίτι, στη δουλειά, στην παραλία…

Πρόταση μαγειρέματος

Για 90′ Λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°. Τολμήστε το και λεμονάτο στην κατσαρόλα.

ΤΗΓΑΝΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

Με φιλετάκια από μπούτι και στήθος κοτόπουλο, με ελαιόλαδο και αλάτι.

Όταν θες να συνοδεύσεις το ουζάκι σου με έναν ελαφρύ μεζέ,  τότε αυτές οι μπουκίτσες θα λιώνουν στο στόμα σου.  

Πρόταση μαγειρέματος

Σοτάρουμε με τα αγαπημένα μας λαχανικά, και στην συνέχεια σβήνουμε με το κρασί της επιλογής μας.

tigania kotopoulo
mpalotina kotopoulo gemisti me kefalotyri kai prosouto
ΜΠΑΛΟΤΙΝΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

Με προσούτο, τριμμένο κεφαλοτύρι και philadelphia.

Το Master Chef έρχεται στο τραπέζι σας. Εντυπωσιάστε τους φίλους σας και παίξτε το κι εσείς μετρ της μαγειρικής.

Πρόταση μαγειρέματος

Ροδίζουμε στο τηγάνι όλες τις πλευρές της μπαλοτίνας και στην συνέχεια ψήνουμε στον φούρνο για 30′ λεπτά στους 170°.

ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ

Μαριναρισμένο φιλέτο κοτόπουλο με ελαιόλαδο και αλάτι, γεμιστό με τυρί gouda, μπέικον και πιπεριά.

Κι εκεί που νομίζεις ότι μας τελείωσαν οι παρασκευές με κοτόπουλο, πάει ο σεφ μας και το γεμίζει με gouda, μπέικον και πιπεριά! Τη συνέχεια την ξέρετε…Ήδη μυρίζει υπέροχα!

Πρόταση μαγειρέματος

Ροδίζουμε στο τηγάνι όλες τις πλευρές της μπαλοτίνας και στην συνέχεια ψήνουμε στον φούρνο για 30′ λεπτά στους 170°.

fileto kotopoulo gemisto me bacon kai gouda
kotopoulo kontosouvli
ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

Μπουτάκια κοτόπουλου με πετσούλα, μαριναρισμένα με αλάτι, πιπέρι και μουστάρδα.

Το έχεις καταλάβει. Σε κάθε παρασκευή έχουμε και μια έκδοση με κοτόπουλο. Τι να κάνουμε όμως που μας προσφέρει ωραίο κοντοσούβλι. Είναι κρίμα να μην το δοκιμάσεις.

Πρόταση μαγειρέματος

Για 40′ Λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°. Εναλλακτικά και στην σχάρα το κάθε κομμάτι μόνο του.

ΤΟΡΤΙΓΙΑ ΓΕΜΙΣΤΗ

Με 100% μοσχαρίσιο κιμά, ήπια μπαχαρικά και κεφαλοτύρι. Τυλιγμένα με την αγαπημένη σας τορτίγια.

Πολυταξιδεμένος ο σεφ μας, φέρνει στο τραπέζι σας τη μεξικάνικη κουζίνα αλά… Ελληνικά. Γιατί το καλό κρέας δεν έχει σύνορα! Κατάλληλη και για σνακ.

Πρόταση μαγειρέματος

Αλείφουμε με μια ελαφριά σάλτσα ντομάτας τις τορτίγιες μα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 30′ λεπτά στους 170°.

tortilla gemisti me kima
mpiftekopita
ΜΠΙΦΤΕΚΟΠΙΤΑ

Παναρισμένη με ξηρούς καρπούς.

Πρόταση μαγειρέματος

Στον φούρνο στους 170º για 90′ λεπτά.

ΚΟΡΜΟΣ

Από κιμά μόσχου με γέμιση τυριών τυλιγμένο σε φύλλο σφολιάτας με επικάλυψη από ξηρούς καρπούς και σταφίδα.

Πρόταση μαγειρέματος

Στον φούρνο στους 170º για 80′ λεπτά.

kormos
krouasan sfoliatas
ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ

Με μοσχάρι κεφαλογραβιέρα και πράσο.

Πρόταση μαγειρέματος

Σε προθερμασμένο φούρνο για 60′ λεπτά στους 170°.

ΠΑΣΤΑΚΙ

Από κιμά μόσχου μαρμελάδα απο φρούτα του δάσους και αποξηραμένα φρούτα.

Πρόταση μαγειρέματος

Σε προθερμασμένο φούρνο για 45′ λεπτά στους 160°.

pastaki
mpiftekopita me tyria
ΜΠΙΦΤΕΚΟΠΙΤΑ

Με τυριά και σάλτσα μουστάρδας.

Πρόταση μαγειρέματος

Σε προθερμασμένο φούρνο για 120′ λεπτά στους 160°.

ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ

Από μοσχαρίσιο κιμά με γέμιση τυριών επικάλυψη philadelphia και σουσάμι. Τυλιγμένο σε σφολιάτα.

Πρόταση μαγειρέματος

Σε προθερμασμένο φούρνο για 50′ λεπτά στους 160°.

kapoutsino
xionanthrwpos
ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΣ

Απο κιμά μόσχου με γέμιση τυριών, στρώσεις από τορτύγια, αποξηραμένα φρούτα, philadelphia. Παναρισμένο με φρυγανιά από παντζάρι.

Πρόταση μαγειρέματος

Σε προθερμασμένο φούρνο για 90′ λεπτά στους 160°.

ΚΡΕΑΤΟΠΙΤΑ

Από μοσχάρι κεφαλογραβιέρα πράσο, τυλιγμένα σε φύλλο χωριάτικο.

Πρόταση μαγειρέματος

Σε προθερμασμένο φούρνο για 60′ λεπτά στους 170°.

kreatopita
mpifteki mosxarisio
ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΜΟΣΧΟΥ

Ποτέ ένα σπιτικό burger δεν ήταν τόσο εύκολη υπόθεση.

Χειροποίητο μυρωδάτο μοσχαρίσιο μπιφτέκι, τόσο αφράτο και γευστικό, όπως της μαμάς. Είτε στη σχάρα είτε σε burger, το σίγουρο είναι ότι πάντα θα είναι στις πρώτες σου επιλογές.

Πρόταση μαγειρέματος

Στην σχάρα, στο τηγάνι ή σε προθερμασμένο φούρνο για 20′ λεπτά στους 180°.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΚΕΜΠΑΠ

Απογειώστε το μενού σας με μια γιαουρτλού κεμπάπ. Ήπια και ισορροπημένη γεύση, σε συνδυασμό με υπέροχα μπαχαρικά και σερβίρισμα σε δροσιστικό γιαούρτι, για πανδαισία γεύσεων σε κάθε μπουκιά.

Κάθε μπουκιά είναι μια εμπειρία ξεχωριστή. Το υπέροχο κρέας, τα μπαχαρικά, ο συνδυασμός με τις πίτες, το γιαούρτι, η ντομάτα…Κλείνεις μάτια, ανοίγεις στόμα και ταξιδεύεις όσο μασάς.

Πρόταση μαγειρέματος

Στην σχάρα, στο τηγάνι ή σε προθερμασμένο φούρνο για 30′ λεπτά στους 170°.

kempap
mpifteki mosxou gemisto
ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΓΕΜΙΣΤΟ

Από 100% μοσχαρίσιο κιμά, με ελαφριά μπαχαρικά, κεφαλοτύρι και μπέικον.

Άλλη μια έμπνευση της τελευταίας στιγμής από το σεφ μας. Ντύνουμε τα μοσχαρίσια μπιφτέκια μας με μπέικον και κεφαλοτύρι, τα βάζουμε στη φωτιά, τα συνοδεύουμε με πατατούλες και μαγιονέζα και…καλή μας όρεξη!

Πρόταση μαγειρέματος

Στην σχάρα ή σε προθερμασμένο φούρνο για 20′ λεπτά στους 180°.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

Αφράτο και ελαφρύ για εσάς που προσέχετε την σιλουέτα σας.

Ένα ζουμερό μπιφτέκι πλασμένο στο χέρι με κιμά από φρέσκο φιλέτο κοτόπουλου. Ιδανικό για όσους προσέχουν τη διατροφή τους, αλλά είναι κρίμα να μην το συνοδεύσετε με μια απολαυστική σως.

Πρόταση μαγειρέματος

Στην σχάρα, στο τηγάνι ή σε προθερμασμένο φούρνο για 20′ λεπτά στους 180°.

mpifteki kotopoulo
leykos kormos apo mosxarisia kima Philadelphia apoksiramena frouta
ΛΕΥΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ

Από 100% μοσχαρίσιο κιμά, επικάλυψη από τυρί philadelphia και αποξηραμένα φρούτα.

Θα μπορούσε να είναι βιτρίνα σε ζαχαροπλαστείο. Όσοι το έχουν δοκιμάσει λένε ότι είναι γλύκισμα. 

Πρόταση μαγειρέματος

Για 60′ Λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°. 

ΣΕΦΤΑΛΙΑ

Δεν θα μπορούσε να λείπει από τις επιλογές μας, αυτή η κλασσική κυπριακή συνταγή.

Μια παραδοσιακή συνταγή από την αγαπημενη μας Κύπρο. Είναι η πινελιά στο Mix Grill σου. Επάξια μπορεί να αντικαταστήσει το σουβλάκι στην πίτα σου.

Πρόταση μαγειρέματος

Στην σχάρα ή σε προθερμασμένο φούρνο για 20′ λεπτά στους 180°.

seftalia
xirino xoriatiko loukaniko 2
ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ

Από 100% χοιρινά κομμάτια κρέατος, ήπια μπαχαρικά, φρέσκα λαχανικά. Για να αρέσει σε όλη την παρέα.

Σε χαμηλή φωτιά για να ψηθούν τέλεια, σου τρέχουν τα σάλια όσο περιμένεις να βγουν στο τραπέζι.

Πρόταση μαγειρέματος

Στην σχάρα, στο τηγάνι ή σε προθερμασμένο φούρνο για 20′ λεπτά στους 180°.

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ

Χρησιμοποιώντας ολόκληρο το κοτόπουλο μαζί με την πέτσα. Για να είναι ζουμερό και απολαυστικό.

Για όσους θέλουν να τρώνε λουκάνικα χωρίς τύψεις.

Πρόταση μαγειρέματος

Στην σχάρα, στο τηγάνι ή σε προθερμασμένο φούρνο για 20′ λεπτά στους 180°.

loukaniko kotopoulo xoriatiko
loukaniko provatina xoriatiko
ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΠΡΟΒΑΤΟ

Ελαφρώς πικάντικο για να ταιριάξει άψογα με κρασάκι ή το τσιπουράκι σας.

Για τους μερακλήδες των έντονων γεύσεων. Αυστηρά κατάλληλο για καλοφαγάδες!

Πρόταση μαγειρέματος

Στην σχάρα ή στο τηγάνι.

ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΝΙΤΣΕΛ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙ

Παναρισμένο με αποξηραμένη φρυγανιά παντζαριού. 100% φυσικό, χωρίς χρωστικές και πρόσθετα. Ό,τι πρέπει για τους μικρούς μας φίλους.

Πραγματικά τώρα, ακόμα ρωτάμε το σεφ μας τι όνειρο είδε και σκέφτηκε αυτόν τον υπέροχο συνδυασμό. Όταν το δοκιμάσεις, την ίδια απορία θα έχεις κι εσύ…

Πρόταση μαγειρέματος

Στο τηγάνι ή σε προθερμασμένο φούρνο για 30′ λεπτά στους 170°.

schnitzel me pantzari
schnitzel kotopoulo
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΝΙΤΣΕΛ

Παναρισμένο με φρυγανιά. Η γνωστή και αγαπημένη επιλογή, για όλη την οικογένεια.

Μια γρήγορη κι εύκολη επιλογή για όλη την οικογένεια. Στο φούρνο ή στο τηγάνι, σε λίγα λεπτά έχετε ένα τρυφερό και τραγανό πιάτο στο τραπέζι σας. 

Πρόταση μαγειρέματος

Στο τηγάνι ή σε προθερμασμένο φούρνο για 30′ λεπτά στους 170°.

ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΝΙΤΣΕΛ ΜΕ ΜΩΒ ΚΑΡΟΤΟ

Εδώ ο Σεφ κάνει τα δικά του. Η αγαπημένη γεύση χοιρινού σνίτσελ συνδυάζεται με την ξεχωριστή υφή μωβ καρότου, και το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.

Ένα πρωτότυπο πιάτο, αρκετά νόστιμο, θρεπτικό και ιδανικό για σπέσιαλ καταστάσεις. Εμείς το έχουμε ήδη αγαπήσει…

Πρόταση μαγειρέματος

Στο τηγάνι ή σε προθερμασμένο φούρνο για 30′ λεπτά στους 170°.

xoirino snitsel me mov karoto
kotompoukies me corn flakes
ΚΟΤΟΜΠΟΥΚΙΕΣ ΜΕ CORN FLAKES

Κοτομπουκιές από φιλέτο κοτόπουλο, παναρισμένες με τραγανά corn flakes.

Μία ποτέ δεν είναι αρκετή. Θα μπορούσες να τις φας και για πρωινό. Μια σταθερή αξία στο γρήγορο μαγείρεμα.

Πρόταση μαγειρέματος

Στο τηγάνι ή σε προθερμασμένο φούρνο για 30′ λεπτά στους 170°.

ΜΠΟΥΤΙ ΑΡΝΙ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ

Με μπαχαρικά και φρέσκα μυρωδικά που σκεπάζονται με μπόλια. Ένα μπούτι αρνί όπως δεν το έχετε ξαναδοκιμάσει.

Η ήρεμη δύναμη στο μενού μας. Ιδανική επιλογή για το εορταστικό τραπέζι και για ξεχωριστές περιπτώσεις.

Πρόταση μαγειρέματος

Για 150′ Λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 160°. 

mpouti arni me mirodika
gioulmpasi
ΓΙΟΥΛΜΠΑΣΙ

Τυλιγμένο σε λαδόκολλα με ό,τι κρέας και μπαχαρικό τραβάει η όρεξη σας.

Εδώ τα λόγια είναι περιττά! Ζουμερό κρέας για ένα τέλειο οικογενειακό γεύμα. Δυνατή γεύση με μοναδικούς γαστρονομικούς συνδυασμούς.

Πρόταση μαγειρέματος

Για 90′ Λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°. 

ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΚΙΑ ΑΡΝΙΣΙΑ

Ένα παραδοσιακό κρεατοσκεύασμα φτιαγμένο με μεράκι, γιατί για εμάς η παράδοση σημαίνει πολλά.

Παραδοσιακός νοσταλγικός μεζές, με πολλούς τρόπους μαγειρέματος. Κοκκινιστά, λαδορίγανη ή στα κάρβουνα, σίγουρα θα σε… τυλίξουν με τη γεύση τους.

Πρόταση μαγειρέματος

Για 60′ Λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°. Ψήνουμε για 30′ λεπτά με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο και στην συνέχεια τα αφαιρούμε για να ροδίσει.

gardoumpaki arnisio
kontosouvli provato
ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΠΡΟΒΑΤΟ

Εξαιρετικά νόστιμο και τρυφερό κρέας. Οι φανατικοί φίλοι της προβατίνας θα σας ευγνωμονούν…και θα σας προτιμούν.

Βάλτε φωτιά πρωί πρωί, η σούβλα να γυρίζει, καλέστε φίλους κι ετοιμαστείτε για ένα τσιμπούσι αξέχαστο!

Πρόταση μαγειρέματος

Για 40′ Λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°. 

ΦΡΥΓΑΔΕΛΙ

Τυλιγμένο σε αρνίσια μπόλια. Ένα εκλεκτό και παραδοσιακό μεζεδάκι

Άλλος ενας μεζές που έχει συνδυαστεί με τις ημέρες του Πάσχα. Γιατί όμως να το απολαμβάνουμε μόνο μια φορά το χρόνο; Αφού είναι νοστιμότατο!

Πρόταση μαγειρέματος

Παραδοσιακά στην σχάρα.

frigadeli
splinantero
ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΣΠΛΗΝΑΝΤΕΡΟ

Από μοσχαρίσια σπλήνα γάλακτος, αρνίσια γλυκάδια, αλάτι, πιπέρι, σκόρδο και τριμμένο κεφαλοτύρι.

Βάλε κρασάκι για την παρέα, παραδοσιακό χειροποίητο σπληνάντερο μερακλίδικο στο τραπέζι και ερχόμαστε!  

Πρόταση μαγειρέματος

Για 45′ Λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°. 

Χρησιμοποιούμε cookies στην ιστοσελίδα μας. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση σας, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε τη δήλωση απορρήτου.